Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern for detaljer.

Sett seil på Tiktok!

Visste du at Gøypåsjøen.no har en Tiktok-konto? Gjennom hele sommeren legger vi ut nye videoer som hjelper deg på vei mot Båtførerprøven og D5L!

Skjermbilde fra Tiktok-kontoen til Gøypåsjøen

På Gøypåsjøen.no finner du alt du trenger for å øve skikkelig grundig til Båtførerprøven og D5L fritidsskipper. Men visste du at vi også er på Tiktok? Sjekk hvordan vi tar radiotest, følg oss mens vi kjører Oslofjorden på langs i hyperlapse eller sjekk ut noen av sjømerkene du finner langs kysten.

Tiktok-kontoen vår hadde bra med besøk i fjor, faktisk såpass mye at vi måtte begynne å dele ut lakrisbåter fordi vi ikke rakk å svare alle. I år har vi oppgradert, og nå er det full fart - men du kan fremdeles stikke av med en pose lakrisbåter om du deler eller kommenterer.

I tillegg til TikTok-kontoen, fortsetter vi å tilby øvingsoppgaver til båtførerprøven og D5L på nettsiden vår, inkludert teoridueller, spørsmål fra Båtførerprøven, lanternesimulator og ikke minst tentamen, som viser om du er klar for den ordentlige prøven.

Du finner oss på@batforerproven. Dersom du har møtt oss på Tiktok før, så vet du at du alltid finner en rabattkode, så din D5L-eksamen eller Båtførerprøve blir billigere når du øver hos oss.

Kast loss og bli med!