Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern for detaljer.

Sommeren er igang - har du husket alt?

Det sikreste vårtegnet er verken påsken eller hestehoven, men at lukten av bunnstoff, seil, puter og motorolje brer seg ut over Norges lange kystlinje. Vi tenker at kunnskap er en viktig del av vårklargjøringen, og i den sammenheng har vi en liten hilsen til deg - uansett om du har Båtførerprøven eller D5L, eller om det står på todo-lista.

Måker, reker og Solo! Det blir ikke mer påske enn det.

Hver år dør alt for mange av drukning. Det kommer vi til å påstå helt til det ikke er en eneste som ramler over bord med promille. Men hva med alle de tilfellene der det akkurat gikk bra - kanskje på grunn av flaks?

Å vite hva man driver med på sjøen er den viktigste investeringen du kan gjøre for din egen del, og for dine medseileres del. For uansett hvor sjøvant du er, hvor flott båt du har og hvor godt utstyrt fartøyet er - det er veldig lite som virker som det skal hvis du ikke gjør det. Dessuten er du den viktigste sikkerhetsbrikken om bord i båten.

Det hjelper nemlig ikke om knivene er på plass langs rekka eller at det er nok flytevester med, hvis du ikke vet hvordan du skal bruke det. Og det hjelper i hvertfall ikke å ha med de nyeste sjøkartene, om du ikke vet hvordan du skal lese "terrenget" på sjøen.

Derfor er vår lille vårhilsen til deg 20 % rabatt på kunnskapen du trenger for å forberede hode og sinn på sommersesongen.

Legg hvilket som helst produkt i handlekurven og oppgi koden GP2023 så får du 20 % rabatt på hele pakka.

Før du seiler videre: Det er svært sjelden at en ulykke inntreffer en seiler uten at den seileren er involvert. Hva kan grunnen til det være? Og hva kan grunnen være til at noen aldri opplever ulykker?

God sommer!