Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern for detaljer.

Gratis lanternesimulator på lanternesimulator.no

Hva skjer når man gir en utvikler mulighet til å gjøre nøyaktig det han vil?

Eksempel på lanterneføring på skip

For ikke lenge siden fikk vi et nytt og rent design på Gøypåsjøen.no. Samtidig pusset vi opp de sosiale mediene våre.

Vi er så fornøyde med fornyelsen vår, at vi ga en av utviklerne våre frie tøyler en hel dag. Resultatet ble lanternesimulator.no!

- Jeg er aller mest fornøyd med bølgende i vannet, tåken som siger sakte over vannoverflaten og stjernene som blinker. Og så var det veldig artig å få lov til å få disse lanternene til å lyse på båtene, forteller han.

I lanternesimulatoren får du først se noen tilfeldige lanterner i mørket. Når du har tenkt lenge og grundig (eller kort og overfladisk) får du se hvilket skip som fører lanternene og en kort forklaring.

- Det er ikke noe kjempestort prosjekt, så vi legger inn noen nye båter hver dag. Til slutt blir det et ganske stort utvalg. Og det er alltid tilfeldig hva du får se!

Lanternesimulatoren er helt gratis og kan brukes så mye man vil. De første dagene etter publisering har over 200 besøkt simulatoren, og de mest ivrige har brynet hjernecellene på over 30 forskjellige lanternebilder. Hvis du vil øve mer målrettet og på dagsignaler, fyrkarakteristikker og lydsignaler også, kan du gjøre det her på Gøypåsjøen.no.

Helt sikkert en god investering før fritidsbåtsesongen er igang!