Slik behandler vi personopplysninger

Gøypåsjøen.no er en del av virksomheten til Kursoria AS. Behandlingsansvarlig er daglig leder for Kursoria AS, og kan kontaktes på følgende måter:

Kursoria AS
v/ daglig leder
Postboks 7
1429 Vinterbro

personvern@kursoria.no

Det viktigste du må vite:

  • Vi selger ingen personopplysninger til andre.
  • Daglig leder hos Kursoria AS er behandlingsansvarlig.
  • Databehandlere er Google, Nets, Facebook og Tawk.to. Vi bruker Google Analytics og Facebook Pixel til analyse av brukeratferd og markedsføring, Nets til betaling og Tawk.to til chat.
  • Dersom du ønsker innsyn, endring eller sletting av informasjon vi har om deg, kan du ta kontakt på epost eller i chatten nederst til høyre.

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger.

Personvernansvarlig er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Kursoria AS deler ikke personopplysninger med andre, eller bruker opplysningene til annet formål enn det som er angitt i denne personvernerklæringen.

1. Personopplysninger

For å bli kunde hos oss trenger vi ditt mobilnummer. Dette er nødvendig for å knytte gjennomførte kjøp til din identitet, samt gi deg mulighet til å følge din egen progresjon. I tillegg trenger vi navn, postadresse, epostadresse og IP-adresse.

Når ditt kjøp utløper, slettes din innloggingsprofil samt din progresjon etter 60 dager. Ved å sende oss en henvendelse, vil vi slette denne informasjonen tidligere. Informasjon om kjøp og salg, herunder hvem kjøper er, er vi er lovpålagte til å ta vare på i 5 år.

Av sikkerhetshensyn registrerer vi IP-adressen som benyttes ved innlogging, kjøp og henvendelser til oss.

1.1 Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som Kursoria AS har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

Du har rett til å få utlevert egne personopplysninger som du har gitt til Kursoria AS til en annen virksomhet. Dersom det er teknisk mulig kan vi sende disse opplysningene direkte til ny virksomhet. Hvis ikke vil vi sende opplysningene til deg.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til gjeldende lovgivning eller denne erklæringen.

1.2 Arkivering av personopplysninger

Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år.

1.3 Sikring og deling av personopplysninger

Kursoria AS har omfattende rutiner for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og at behandlingen av data skjer i samsvar med kravene i gjeldende lovgivning. Eksempler på slike rutiner er risikovurderinger, kryptering, adgangsbegrensning både til data og fysiske servere, og arkiveringsrutiner, samt rutiner for håndtering av data og oppfølging av forespørsler vedrørende retten til innsyn, retting og sletting.

Informasjon om deg blir ikke solgt videre. Vi bruker Google Analytics til å analysere brukeratferd på nettsiden. De kan hente inn data og IP-adresse basert på dine surfemønstre. Vi er pliktige til å påse at tredjepart behandler data i tråd med norsk regelverk.

2. Betalingsløsninger

Av sikkerhetshensyn oppbevarer vi historikk som inneholder IP-adressen vi mottar ordre fra.

Alle systemer som behandler personopplysninger knyttet til betaling av ordre er strengt begrenset til personer som utfører nødvendige oppgaver knyttet til ordren.

2.1 Nets

Vi benytter Nets som betalingsleverandør. Innleder du et kjøp vil Nets sine vilkår for personvern gjelde.

3. Informasjonskapsler (Cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse er nødvendige for at du får gjennomført kjøp og logget inn på nettsiden. I tillegg bruker vi cookies for å huske hvilke produkter du har sett på.

Vi bruker tredjeparts informasjonskapsler for å analysere bruken av nettstedet. Analysen utføres av Google Analytics.

Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler for å analysere effekten av markedsføring. Analysen gjennomføres med Facebook Pixel.

Betalingsløsningen leveres av Nets. De bruker informasjonskapsler for å identifisere deg og ditt kjøp.

Chatløsningen er levert av Tawk.to. De bruker informasjonskapsler for at vår kundeservice skal kunne kommunisere med deg. Chatten betjenes av Kursoria AS.

3.1 Unngå bruk av informasjonskapsler

Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil ikke nettsiden fungere for deg.

3.2 Analyse

Vi samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på Gøypåsjøen.no til analyse.

Med anonymiserte opplysninger mener vi opplysninger som ikke kan spores tilbake til en bruker eller en person. Formålet med dette er å samle inn statistikk som kan brukes for å videreutvikle og forbedre nettstedet. Eksempler på denne type data er: Antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvilket nettsted brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Vi samler også inn søkeord som brukes via søkemotorene på websiden. Dette er kun for å forbedre søketreffene og brukeropplevelsen, og det samles ikke inn info som kan spores tilbake til brukeren.

Google Analytics samler inn informasjon om brukeratferden på nettsiden.

3.3 Personopplysninger til tredjepart

Kursoria AS vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles hvis vi er rettslig forpliktet eller får ditt samtykke.

4. Endringer i erklæringen

Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato. Vi oppfordrer deg til å se igjennom erklæringen regelmessig. Dersom det blir utført større endringer som vesentlig endrer vår personvernpraksis kan vi også varsle deg på andre måter.

5. Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte Kursoria AS på post@kursoria.no.

Siste endret: 05.05.21.